8280g optocht - panorama - JvDG


Hier staan de nieuwste zoekplaatjes! Zodra ze zijn opgelost, verhuizen ze naar de categorie "Opgelost". Zijn ze na 6 weken nog niet opgelost, dan verhuizen ze naar de desbetreffende categorie.
Plaats reactie
Arnold Tak
Berichten: 17286
Lid geworden op: vr feb 01, 2008 4:25 pm

8280g optocht - panorama - JvDG

Bericht door Arnold Tak »

8280g.jpeg
belijnde ongelopen fotokaart
pbk
Junior Zoeker
Berichten: 5
Lid geworden op: za jan 28, 2023 12:42 am

Re: 8280g optocht - panorama - JvDG

Bericht door pbk »

Mogeijk is iemand van het koninklijk huis in een Zeeuwse plaats feestelijk ontvangen en staat men te wachten op vertrek?

Het gezelschap lijkt geen optocht. In het midden staat waarschijnlijk een groep van meerdere schoolklassen, met vooraan leerkrachten. Rondom staan dan vermoedelijk ouders en ander volk, zoals bijvoorbeeld de dame met een klein kind op haar schouder. De groep lijkt vrijwel niets mee te hebben, maar veel dames en de kinderen zijn wel in nette kleding. Achteraan lijken nog mensen aan te komen lopen, maar niet als groep.
Zowel links-achter (ter hoogte bovenkant lantaarn) als rechts lijken dames in klederdracht te staan. Mogelijks Zeeuws(-Vlaanderen). De dames rechts, zoals de dame in de vermoedelijke klederdracht, hebben manden bij zicht. Ze lijken ook op een loper te staan. Aan een gevel hangt een vlag, mogelijk met wimpel. De fotograaf staat mogelijk op een bordes.
Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe zoekplaatjes”