Zoekplaatjes(mid)dag 7 JUNI 2015 in Amersfoort


Uw hulp werd gevraagd bij het achterhalen van gegevens ten behoeve van de uitgave van een boek getiteld “Strandleven langs de Nederlandse Noordzeekust” dank voor alle bijdragen!
Plaats reactie
Arnold Tak
Berichten: 13849
Lid geworden op: vr feb 01, 2008 4:25 pm

Zoekplaatjes(mid)dag 7 JUNI 2015 in Amersfoort

Bericht door Arnold Tak »

Beste zoekplaatjesvrienden en -vriendinnen,
Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst bij elkaar waren met de liefhebbers van onbekende stads- en dorpsgezichten. Weer hoog tijd dus voor een vervolg!
Berry Meester en Jan Spoolder nodigen jullie graag uit voor een gezellige middag in de mooie binnenstad van Amersfoort. Dit gebeuren zal plaatsvinden op zondag 7 juni a.s. vanaf ca. 12.00 uur. Wij willen een stadswandeling maken in de voetsporen van de straatfotograaf Eduard Sanders (1886-1942) die (ook) in Amersfoort veel foto's heeft gemaakt, maar we zullen ook andere schilderachtige en bijzondere plekken bezoeken. Amersfoort heeft veel moois te bieden!
Natuurlijk is er ook weer gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken, bij te praten en informatie uit te wisselen. Bijdragers, bezoekers en inzenders van http://www.zoekplaatjes.nl , onbekendinnederland.nl en inoudeansichten.nl zijn hierbij van harte uitgenodigd.
Wij willen graag weten wie er aan deze middag willen deelnemen.
Je kunt je aanmelden via het emailadres zputrecht@hotmail.com , liefst vóór 15 mei a.s.
We zullen dan via email z.s.m. daarna de details over deze dag doorgeven.
Met vriendelijke groet,
Berry Meester en Jan Spoolder.
Bijlagen
Amersfoort.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Strandleven langs de Nederlandse Noordzeekust”