Arnold staat met zijn zoekplaatjes 12 en 13 april in Utrecht


Uw hulp werd gevraagd bij het achterhalen van gegevens ten behoeve van de uitgave van een boek getiteld “Strandleven langs de Nederlandse Noordzeekust” dank voor alle bijdragen!
Plaats reactie
Arnold Tak
Berichten: 14070
Lid geworden op: vr feb 01, 2008 4:25 pm

Arnold staat met zijn zoekplaatjes 12 en 13 april in Utrecht

Bericht door Arnold Tak »

"Op 12 & 13 april 2014 wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste verzamelbeurs van Europa met de meest bijzondere voorwerpen, verdeeld over tweeduizend kramen in vijf beurshallen. Tijdens deze beurs is er weer van alles te zien, te koop en te doen dat met eigentijds verzamelen te maken heeft. Naast de vele honderden verkoopstands met onder andere antiek, kunst, designmeubelen, zilver en goud, art deco, serviezen, curiosa, militaria, glas, aardewerk, sieraden, vintage kleding en nog veel meer zijn er ook speciale exposities, signeersessies en presentaties".

http://www.verzamelaarsjaarbeurs.nl/ver ... sjaarbeurs

De tekst op hun site vertelt verder:
"Verzamelaar Arnold Tak bezit ruim 1000 Nederlandse fotoansichtkaarten met afbeeldingen waarvan de locatie onbekend is. Tijdens de beurs kunt u de ansichten bekijken en als u een locatie herkent, maakt u kans op een vrijkaart voor de volgende VerzamelaarsJaarbeurs of een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Hebben is Houden’ van Jaco Berveling. Een 40-tal onbekende ansichten zijn tevens te zien op: VerzamelaarsJaarbeurs-Ansichten en op inoudeansichten.nl-zoekplaatjes vindt u de gehele collectie".
Op hun site kunt u doorklikken en ziet u de 40 kaarten die op een groot scherm aldaar constant zullen worden vertoond.

Daarnaast toont de Friese Prentbriefkaarten Specialist verschillende series thematische ansichtkaarten op een breedbeeld TV scherm. Dit alles is te zien in hal 11. Arnold staat naast Jan Boonstra.

Komt eens gezellig buurten?
Plaats reactie

Terug naar “Strandleven langs de Nederlandse Noordzeekust”