Arnold en Berry op de VerzamelJaarbeurs in Utrecht


Uw hulp werd gevraagd bij het achterhalen van gegevens ten behoeve van de uitgave van een boek getiteld “Strandleven langs de Nederlandse Noordzeekust” dank voor alle bijdragen!
Plaats reactie
Arnold Tak
Berichten: 13911
Lid geworden op: vr feb 01, 2008 4:25 pm

Arnold en Berry op de VerzamelJaarbeurs in Utrecht

Bericht door Arnold Tak »

graag geef ik jullie als trouwe bezoekers van deze site nog een kijkje op de stand die Berry (onbekendinnederland) en Arnold samen hadden op 14 en 15 april. Nogal wat ons bekende oplossers wisten ons te vinden en hebben de kaarten "in het eggie" op hun gemak kunnen bekijken. Er rolden zelfs nog wat oplossingen uit. Wij hebben namens de organisatie 5 oplossers gelukkig kunnen maken met twee gratis entreekaarten voor de najaarsbeurs op 24 en 25 november a.s.
Samen hebben we onze sites en die van Wim de Koning Gans (zoekplaatjes) weer wat meer bekendheid proberen te geven. Een bevriende handelaar (Jan Boonstra uit Itens, trouwens een eersteklas aanrader, deze zeer betrouwbare en sympathieke kaartenhandelaar, werkend op Qoop onder beantsje) had bij de organisatie deze luxe stand, compleet met zitje, geheel kosteloos voor ons geregeld.

'Het verzamelen van 'vintage ansichtkaarten' [zoals de VerzamelJaarbeurs het in haar brochure omschreef] staat bijzonder in de belangstelling. Hiervoor is op de beurs extra aandacht met diverse beamervoorstellingen, taxateurs en een expositie'.
Natuurlijk zijn we de beursorganisatie bijzonder erkentelijk voor hun medewerking. Een vrijstaand groot en fraai affiche alsmede een doorlopende beamerpresentatie van prentbriefkaarten op de kop van onze stand (rechts) maakte alles perfect 'af'.
Bijlagen
brochure.jpg
009.jpg
001.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Strandleven langs de Nederlandse Noordzeekust”